Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Danas bez tople vode Liman 3 i 4

JKP "Novosadska toplana" je najavila da će danas, 21. avgusta, od 8 časova zbog radova na Toplani "Jug" biti prekinuta isporuka tople vode za celo konzumno područje ove Toplane.

Mađarsko državno priznanje listu Mađar So

Jedini dnevni list na mađarskom u Srbiji, Mađar so (Magyar Szó) dobio je državno priznanje Mađarske koje se dodeljuje istaknutim pojedincima ili organizacijama koji žive i deluju van matične zemlje.

Od danas izdavanje novih đačkih pokaznih karata

U GSP-u danas počinje izrada đačkih karata, a učenici, uz popunjen formular zahteva overen u školi, treba da prikažu na uvid i ličnu kartu, đačku ili zdravstvenu knjižicu, fotografiju (dimenzija 30x25mm), a izrada karte košta 750 dinara.

Izmena saobraćaja na Somborskom bulevaru

Saobraćaj u delu Somborskog bulevara privremeno je izmenjen od danas, 20. avgusta, zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat na Somborskom bulevaru bb (naspram Drvarske ulice).

Zapadni deo grada bez tople vode

JKP "Novosadska toplana" je najavila da će danas, 20. avgusta, od 8 časova zbog radova na Toplani "Zapad" biti prekinuta isporuka tople vode za celo konzumno područje ove Toplane.

IKEA potvrdila da dolazi u Novi Sad

Posle otvaranja velikog Ikea trgovačkog centra u Zagrebu, koje je najavljeno za četvrtak, švedska kompanija planira da otvori još sedam prodajnih objekata na prostoru bivše Jugoslavije.